Båtartikler

Båter kommer i mange forskjellige former og størrelser, og fyller en veldig ulik funksjon for alle båtfolk. Uansett om båten er beregnet på en familie som bare skal bruke den på hytten sommer og høst til korte turer og fisking eller øy-hopping eller om båten skal være en stilig del av en fartsfylt og sporty fritid for de unge så er det mange båtartikler som det er greit å ha med seg på båttur.

GODE BÅTARTIKLER Å HA MED SEG PÅ BÅTTUR

  • 1 : Barnesete :

Et barnesete eller flere kommer godt med for barnefamilier. Dette kan monteres direkte i båten og vil holde den lille trygg og god. Prisene på barneseter vil variere.

  • 2 : Brannteppe :

Brann kan oppstå når som helst og hvor som helst i båten. Da er det greit å ha sikret seg og ha med seg et brannteppe som effektivt stopper brannen.

  • 3 : En god kikkert

En sabla god kikkert med autofokus er godt å ha både for de unge og barnefamilier. Mange kikkerter på markedet idag tåler en vannsprut og om man behandler den på riktig måte så vil den vare i mange år. De fleste kikkerter leveres også med egen veske, halsrem og vaskeklut.

  • 4 : Vanntett oppbevaringspose for Ipad :

For de unge som behøver tilgang til nettet store deler av dagen er en vanntett oppbevaringspose for Ipad perfekt utstyr. Oppbevaringsposen er liten og lett og 100 prosent vanntett.

  • 5 : Vinkjøler med bord-opphenging :

For det unge kjæresteparet er vinkjøleren ypperlig for en romantisk date på båttur. Her er det bare å huske isbiter og så kan man henge denne opp på bordet. Praktisk også så slipper man vin-søl og får vinflaskene vekk fra bordet.

  • 6 : Freebag – komfort for vanskelig underlag :

Opprinnelig ble disse utviklet for seiling og regattakjøring men kan brukes av alle som ønsker seg økt komfort på et hardt underlag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *